Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10F

Match

Sunnersta AIF P99 Vit

1 - 5
Granebergs IP
15 maj 2011
17:00

Lohärads IF Blå

Referat

Referat: Sunnersta AIF P99 Vit - Lohärads IF Blå

Idag åkte vi till Graneberg IP med hopp om bra motstånd. Sunnersta visar prov på tufft försvarsspel och bra passningsspel och dom är aggressiva i sin press vid våra uppspel så vi blir tidigt tvungna att ändra om lite i laget för att få bättre balans och får då bra grepp om spelet och vi styr spelet med jättefina uppspel men har som vanligt svårt att få in bollen i mål, vi är väldigt inneffektiva samtidigt som Sunnersta har bra försvar och målvakt. Sunnersta gör mål på ett av de få anfall som dom hade, ett riktigt kanon skott med den tunga bollen av storlek 5!!!
Vi flyttar upp Max för att få lite tyngd och aggressivitet i anfallet och han skapar genast lite före halvtid.
Trots underläge med 1-0 känns det som vi ska kunna vända på steken!
Vi pratar i halvtid om att fortsätta trumma på eftersom vi styr spelet och skapar mer än dom. Vi börjar spela lite rakare med ett lite snabbare spel med bollar i djupet bakom deras backar.Max smörpassar snett bakåt till Hampus som gör 1-1.
Max "Turbo" Temrin gör sen 2-1 på ett härligt solo mål. Det känns som att Max kanske får fortsätta på forwards platsen eftersom han skapar målchanser av ingenting och får deras backar att tappa humöret med sin ettriga press.
Otroligt att Sunnerstas back inte får en varning när han tappar humöret efter en duell med Max, Först skriker han:
Vad f-n håller du på med, knuffar Max i bröstet och avslutar med en eftersläng.
Domarinnan hade före matchen pratat om Nolltolerans med oss så vi blev lite förvånade att det inte blev någon reprimand på detta. Shit the same i och för sig.
Sunnerstas fina passningsspel från första är nu helt borta och dom sprider bollar helt utan adress, mycket tack vare att vi inte ger dom tiden att få kontroll på boll.
Timmy slår sen en underbar hörna som Action Möller springer in i mål = 1-3
Timmy lossar sen vänstersläggan ribba in!!= 1-4 Timmy som i första är ganska osynlig briljerar nu med suveräna passningar, skott och en grym fysik, han gör sen också 1-5 efter ett pass från Kärnkraftverket Filipsson. Efter att idag ha spelat mot ett så bra lag som ändå skapar så lite så känns det som att vårat trånga mittfält funkar så otroligt bra och vi har nog aldrig haft en bättre defensiv. Vi vinner verkligen ALLT på det centrala mittfältet och sen så funkar det idag lite bättre i offensiven eftersom vi inte fjuttspelar så mycket på mitten. Det är idag Lohärads maskinen som maler sönder det duktiga motståndet. Till skillnad från förra matchen på åkern mot Sunnersta så kunde vi dag rulla boll, så dom som spelade i Järlåsa kanske hade rullat lika fint om det hade funkat. Förutom dom som jag skrivit så måste vi ge extra beröm till backlinjen: Jocke stabil som vanligt, Anton som idag är grymt bra och han står också för dagens kommentar när han frågar om det inte är Nolltolerans bland föräldrarna också!! Bäst i LIF idag var Rasmus Jertland som med sin känsliga högerdoja styr uppspelen galant.
Sportsligast idag var Zacke som trots att han var helt fri med målvakten 3! gånger vägrar att göra mål eftersom han ansåg att han var offside!

Idag kan jag lova att det var 4 st Coacher som njöt av den proffsiga lagmaskinen.
Jätteroligt att det finns så bra motstånd som Sunnersta, dom är bättre än många av dom 98 lagen vi spelade mot förra året och vi måste verkligen kämpa för vinst!

Andra möten i serien

ons 17 aug 2011, 18:30 Lohärads IF Blå - Sunnersta AIF P99 Vit 2 - 2